despreCine suntem?

Nu vom incepe a ne prezenta prin banala fraza “ suntem o echipa tanara si ambitioasa care…, ci,  vom incerca sa punem accentul mai mult pe ceea ce facem si mai ales cum facem in Euro Map Consult.
Asadar, anul in care ne-am infiintat este 2011, activitatea o desfasuram in principal in Bucuresti, iar prin faptul ca ne place sa fim pragmatici in serviciile de  consultanta oferite  pentru  accesarea fondurilor nerambursabile (si cand spunem pragmatici inseamna printre altele ca intotdeauna ne axam pe identificarea problemei la nivelul organizatiei si nu pe crearea uneia), am reusit ca pana la acest moment sa atingem scopul fiecarui proiect, respectiv acela de a modifica in sens pozitiv situatia  care afecteaza in mod negativ grupul tinta, beneficiarii proiectului. Prin faptul ca tratam individual clientul si suntem focusati intotdeauna pe oferirea solutiilor optime,  am reusit sa raspundem prompt la solicitarile clientilor nostri, contribuind in acest mod la succesul fiecarui proiect implementat.
Prin faptul ca nu doar scriem proiecte ci le si  implementam cu ajutorul angajatilor sau a colaboratorilor nostri, care au atat o  pregatire profesionala solida dar si o vasta experienta in domeniu, devenim parteneri pe termen lung in implementarea proiectelor cu succes.
Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.
Prin intermediul serviciilor de consultanta, sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

Ce facem? si Cum facem?

Prin serviciile de consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila,  Euro Map Consult pune la dispozitie un sistem de management al proiectului dar si un mod de lucru controlat si pragmatic.
Pe scurt, colaborarile sunt  structurate in trei etape:

In prima etapa Ascultam, Analizam, Definim, Prezentam si Organizam activitatile viitorului proiect, iar ulterior incheiem prima etapa cu inregistratea la sediul Autoritatii Contractante a Dosarului Cererii de Finantare.

In cea de-a doua etapa, respectiv etapa de Implementare a Proiectului, ne axam pe principiile conform carora planificarea timpului in ceea ce priveste realizarea obiectivelor angajate prin proiectul depus, trebuie tinute sub control, prin respectarea criteriilor esentiale de bugetare, in toate demersurile facute pentru  a respecta indicatorii asumati prin proiect, evitand astfel situatiile neplacute si confuze, care se pot solda cu solicitari de clarificari transmise de reprezentantii Autoritatii Contractante, Beneficiarului, respectiv intarzieri in rambursarea sumelor cheltuite.

Prin  implementarea proiectului urmarim:
⦁    respectarea regulilor impuse de finantator;
⦁    respectarea legislatiei cu privire la achizitiile publice;
⦁    respectarea normelor de vizibilitate impuse;
⦁    respectarea normelor de publicitate impuse.

A treia etapa este aceea de a monitoriza proiectul implementat, respectiv prin asigurarea serviciilor de Asistenta – Post Contractare, pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani, in functie de programul de finantare.

Speram ca informatiile au fost suficiente pentru a va convinge de profesionalismul  si pragmatismul nostru, si va asiguram ca Euro Map Consult, prin consultanta  oferita clientilor sai, urmareste ca acestia sa obtina finantarea obiectivelor strategice sau  de optimizare a pozitiilor lor comerciale, operationale, s.a.m.d.