misiune finalMisiunea noastra in activitatea desfasurata este aceea de a aduce valoare pe termen lung, atat pentru proprii angajati cat si pentru parteneri, printr-un angajament de colaborare pasionat de excelenta concomitent cu dezvoltarea si integrarea unui proces de management disciplinat, bazat pe predictibilitate, care sa conduca la crearea unui avantaj competitiv sustinut, intr-o piata aflata permanent intr-un proces dinamic de dezvoltare.
Astfel, intotdeauna urmarim sa atingem succesul prin tratarea cu profesionalism si pragmatism a fiecarei idei de dezvoltare initiate de partenerii nostrii, astfel incat pornind de la aceasta, sa ajungem sa desfasuram o serie de activitati care sa fie indreptate spre atingerea unor obiective clar specificate, intr-o perioada de timp definita, folosind un buget stabilit.
Vom urmari intotdeauna sa furnizam  cele mai bune servicii din domeniu,  de a respecta politicile clientilor nostrii, de a construi  relatii pe termen lung fara  a nu ne compromite integritatea si de a identifica  periodic pentru parteneri,  toate oportunitatile in accesarea fondurilor nerambursabile. Pentru a ne indeplini aceasta misiune, toti angajatii Euro Map Consult au adoptat  un set comun de valori, care  reflecta si ghideaza spiritul, caracterul si personalitatea. Adoptarea acestui set de valori in activitatea curenta a societatii,  conduce la crearea unei reputatii ireprosable, care reflecta pragmatismul si profesionalismul in toate etapele care se succed in elaborarea si implementarea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile.