Domeniul Major de Interventie 4.1. - Dezvoltarea durabila a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanta regi_ok

Peste 10.000 de persoane declara ca deruleaza activitati de consultanta in management in Romania, prin firme de consultanta, prin ONG-uri, ca persoane fizice autorizate, ca freelanceri etc. Numarul consultantilor in management a crescut mult odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana, mai ales datorita posibilitatii accesarii programelor de finantare nerambursabila. Numai in anul 2013 Comisia Europeana a decontat Romaniei suma de 2.88 miliarde de euro ca urmare a proiectelor acceptate si implementate.

Un partener serios si pragmatic

Ceea ce poate face insa diferenta intre firmele de consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile este tocmai pragmatismul de care dau sau nu dau dovada acestea.

 

Una dintre firmele ce ofera servicii de consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile, este si Euro Map Consult, societate care se axeaza pe identificarea problemei la nivelul organizatiei si nu pe “crearea” uneia. Astfel, societatea a reusit sa devina intr-un interval de timp relativ scurt, un partener de incredere pentru toti colaboratorii sai, atat prin serviciile de elaborare a cererilor de finantare si implementarea acestora, cat si pentru evidenta contabila si auditul proictelor sustinute din fondurile nerambursabile.

 

De la idee la implementare

Prin serviciile de consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila, Euro Map Consult, pune la dispozitie un sistem de management al proiectului dar si un mod de lucru controlat si pragmatic, in toate etapele colaborarii. Altfel spus, colaborarea cu Euro Map Consult inseamna, in primul rand, ca veti avea la dispozitie un partener de incredere atat in parcurgerea etapelor incipiente, dar si in cele finale, pentru accesarea programelor de finantare nerambursabila.

In prima etapa a colaborarii Euro Map Consult, se pune accentul pe intocmirea unei analize a organizatiei potentialului partener, pentru ca ulterior, in baza acesteia, sa fie identificate oportunitatile pentru obtinerea finantarilor nerambursabile. Dupa aceasta, in cadrul colaborarii, au loc intalniri pentru stabilirea scopului dar si a obiectului viitorului proiect, urmand ca ulterior sa fie planificate si corelate activitatile in cadrul proiectului, dar si elaborate documentatiile economico-financiare, totul culminand cu inregistrarea cererii de rambursare la sediul Autoritatii Contractante.

In cea de-a doua etapa, respectiv aceea de implementare a proiectului, Euro Map Consult urmareste prin documentele elaborate, respectarea regulilor si a normelor impuse de finantator, referitoare mai ales la achizitiile publice, normele de vizibilitate si de publicitate, precum si a celor legate de indicatorii de realizare asumati prin proiect, pentru a evita situatiile neplacute si confuze, care se pot solda cu solicitari de clarificari transmise de reprezentantii autoritatii contractante beneficiarului si, implicit, cu intarzieri in rambursarea sumelor cheltuite.

In a treia etapa, Euro Map Consult monitorizeaza proiectul implementat prin asigurarea serviciilor de asistenta post-contractare, pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani, urmarindu-se indeplinirea indicatorilor de rezultat, asumati prin proiect.

Prin serviciile prestate, Euro Map Consult urmareste sa furnizeze cele mai bune servicii din domeniu, sa respecte, sa construiasca relatii pe termen lung, fara a compromite integritatea si sa identifice toate oportunitatile in accesarea fondurilor nerambursabile. De aceea, toti angajatii Euro Map Consult au adoptat un set comun de valori, care reflecta si ghideaza spiritul, caracterul si personalitatea. Adoptarea acestui set de valori in activitatea curenta a societatii, conduce la crearea unei reputatii ireprosable, care reflecta pragmatismul si profesionalismul in toate etapele care se succed in elaborarea si implementarea unui proiect finantat din fonduri nerambursabile.

 

Acest articol este un advertorial. Puteti vedea varianta originala urmand link-ul urmator: http://www.finantare.ro/p-un-partener-de-incredere-in-accesarea-fondurilor-europene-nerambursabile.html